A normal day being me

Den senaste tiden har jag varit ett stort virrvall.
En annan stannande kraft som lever på hyperaktivitet och vilja.
För att inte nämna socker och begäret på enorma mängder choklad.
 
Klockan ringer på morgonen och väcker henne ur hennes livliga dröm om polkagrisar och Coca cola. Med ögonlock tunga som bly sträcker hon sig efter snooze-knappen på mobilen och gömmer den sedan under kudden för att dämpa ljudet av nästa larm.
Väl uppe ur sängen kryper hon genom lägenheten med sömniga lemmar. Mascaran smetas ut på ögonlock och under ögonen som fortfarande inte helt vill öppna sig. Det är inte fören hon sitter på tunnelbanan som huvud och kropp hinner ifatt varandra och vaknar till liv. Hon sitter längst fram i tunnelbanevagnen och läser om Hunger Games ännu en gång i brist på annan litteratur samtidigt som Imagine dragons spelar i hörlurarna. 
Klockan visar tidigt på morgonen när hon anländer till sin första föreläsning på högskolan. Hon lyssnar ivrigt när läraren berättar och diskuterar TV-produktion med klassen. De bildar grupper och planerar egna studiosändningar som hon passionerat vill ska bli perfekta. 
Sen stressar hon på pendeln igen, på väg till sin andra identitet. 
Det är eftermiddag och solen har redan börjar försvinna när hon går igenom slussdörrarna till gymanläggningen hon ansvarar för. Ljudet av springande fötter på löpbandet och vikter som slås ned i maskiner får henne att känna sig hemma. Hon byter om och börjar med sina dagliga rutiner. Hon städar, säljer, hjälper och till sist stänger för dagen. Som vanligt är solen borta och himlen täcks av ett mörkt täcke när hon går ut genom slussdörrarna igen och går mot bussen hem. 
Klockan visar 20:30 när hon till slut sätter sig med en tallrik varm mat och tar fram datorn i soffan. Med gaffeln i munnen läser hon igenom flera avsnitt av kurslitteraturen och påbörjar sin arbetsrapport till kursen. 
När midnatt är nära tvättar hon rent ansiktet från sörjan av smink som har kletat ut sig. Sen kryper hon ned i sängen igen och förbereder att påbörja samma schema morgonen efter.
 



Kom ihåg mig?